💖 Vianočná Ponuka 2022 💖

Priatelia milí, Duše nádherné a milované, 

S láskou a v hlbokom objatí Vás zdravím v tento jesenný čas.

Jedno obdobie končí, druhé plynule nastáva. Čas Vianočný k nám opäť prichádza a prehovára…  

…a my, ľudské bytosti i celá Matka Zem, prechádzame obrovskými zmenami a posunmi pre Vzostup a vyladenie jednotlivých rovín nášho bytia, ako i celku ako takého. Sme súčasťou obrovskej Kozmickej Symfónie Vzostupu, ktorá graduje. V prirodzenom cyklickom, špirálovitom plynutí, skrze Vyšší presah, žijúc a kráčajúc s otvoreným a láskyplne odvážnym srdcom do našej plnej autentickosti a jasnosti Duše, dochádza skrze efekt motýlích krídel k hlbokému posunu z jednotlivca do väčšieho celku. A za všetkým je Vedomie Kozmickej Jednoty, Vedomie  Svetla a Lásky. Magnetická, hlboká a vše presahujúca a vše oživujúca sila, ktorá je začiatkom i koncom, koncom i začiatkom. 

Dovoľme si  plne splynúť a prijať v sebe poznanie, Ja som vedomím Svetla a Lásky. Dovoľme si pozastaviť sa a plne sa nadýchnuť  vďačnosti do nášho vnútra. Dovoľme si z prítomného bodu nadhľadu v prijatí, láske a súcite premeniť skúsenosti na hlbokú múdrosť samotného života a žiť ich, zdieľať ich skrze svoje prítomné vedomé a súcitné žitie.  Dovoľme si uvoľniť sa v nás samotných a vo Svetle Lásky a Pravdy žiť božské Jástvo nás samotných. 

Je mi opäť raz veľkou radosťou, nekonečnou láskou a hlbokou cťou spolu-tvoriť s Prvotným Zdrojom pre Vás, milovaní. Želám Vám, láskyplnú žiarivú mäkkosť do Vášho bytia.  Nech každý deň, plne v sebe vnímate a cítite Vaše spojenie, Jednotu, s Prvotným Zdrojom, tým nekonečným Kozmickým Prvotným Vševedomím Svetla a Lásky, ktorého ste súčasťou, ktorým ste zároveň i vy sami. Nech skrze seba, žijete, vyžarujete a (spolu) tvoríte v jedno-duchosti, úprimnosti, Láske a autentickosti svojho Svetla Nebo na Zemi. Vše začína v nás… Vše je v nás…  A skrze nás sa dejú zázraky…

S hlbokou úctou a láskou, vo vďačnosti, že môžem,

Katarína Marrai´Ianna´Ta Seraphi 

💖✨🙏😇

 

Posolstvá Duchovných Sprievodcov pre Obdobie roku 2023

Svetelná rodina duše, naši Duchovný Sprievodcovia, nás neustále vedú a podporujú v našom živote, na našej ceste vývoja. Sú vždy s nami, nech prechádzame čímkoľvek, nech sme kdekoľvek, vždy nás láskyplne vedú a podporujú expanziu Vedomia Svetla a Lásky v nás. Posolstvá Duchovných sprievodcov pozostávajú zo siedmich osobných energetizovaných channelingov, jazyku Svetla ukotveného a preloženého do ľudskej reči. Tieto posolstvá nesú v sebe správy, kódy a energie Svetla a Lásky, pre hlbšie prepojenie sa  s Vašou Jedinečnou esenciou Duše a  pre podporu Vašej životnej cesty.

Posolstvá sú ladené plne na mieru toho, čo je pre vás z roviny Duše pripravené v danom období k ďalšiemu posunu. Sú to posolstvá od vašej Svetelnej duchovnej rodiny a Sprievodcov Duše, obsahujúce správy na dané obdobie roku. Posolstvá sú aktuálne a zároveň nadčasové, ladené plne na mieru toho, čo je pre vás z roviny Duše pripravené v danom období k ďalšiemu posunu. Témami, ktoré sú pre vás podstatné a vaša Duša si ich želá pochopiť, uvoľniť, preladiť, či jednoducho tvoriť plne v novom. Je to priami a osobný rozhovor medzi vami a Vašou Rodinou, Sprievodcami, Svetla. Energetika posolstiev pracuje komplexne, zároveň na rozličných rovinách a hĺbkach.. Mnohokrát sú  ladené i nadčasovo, presahujúc dané obdobie.  Sú vždy unikátne, tak ako ste Vy sami a  spolu-pracujú s Vami do takej hĺbky, ako si sami umožníte.

K posolstvám si môžete objednať i podpornú energetickú Aura Esenciu nesúcu v sebe energiu vašich Sprievodcov. Každá jedna z Aura Esencií v sebe kombinuje Svetelné energie, farebné lúče Svetla, Svetelné kódy a védy Prvotného Zdroja s metafyzickými vlastnosťami liečivých kameňov a éterických/esenciálnych olejov Matky Zeme. Každá jedna z Aura Esencií je tak jedinečná a sprostredkováva Vám energetickú podporu na Vašej ceste životom. Podporujú Vás pri spojení s Vaším vnútorným Zdrojom a Vašimi Duchovnými Sprievodcami. Podporuje tak Dušu na jej ceste do vyrovnanosti, harmonického a autentického žitia a prejavovania svojho plného potenciálu. 

Posolstvá je možné objednať i v anglickom jazyku.

  • Posolstvá Duchovných Sprievodcov: 80 EUR / 2000 Kč + Poštovné:  10 Eur/250 Kč
  • Posolstvá Duchovných Sprievodcov + Nahovorené posolstvá (audio záznam): 99Eur/ 2500 Kč + Poštovné:  10 Eur/250 Kč
  • Posolstvá Duchovných Sprievodcov + Osobná energetická Esencia (50 ml): 120 Eur/ 3000 Kč + Poštovné: 15 EUR/ 380 Kč

Pri objednávke prosím o zaslanie nasledovných údajov: celé meno a priezvisko, dátum narodenia, prípadne aktuálnu fotografiu a fyzickú adresu kam posolstvá zaslať. V prípade nahrávky a esencie, prosím o zaslanie emailovej adresy.

Osobný Energetický Náramok „Ja Som…“

Osobný energetický náramok  „Ja Som…“ Je nádherným prírodným šperkom kombinujúcim metafyzické vlastnosti a energetiku polodrahokamov a drahokamov minerálnej ríše  s esenciálnou energetikou a geometriou Duše. Každý náramok je jedinečný tak, ako ten kto ho nosí. Každý je plne tvorený na mieru pre potreby Duše v danom období a/alebo živote celkovo.  Každý náramok v sebe nesie inú súhru a rozloženie kamienkov čím tak vytvárajú celistvú a harmonickú Jednotu ktorá podporuje Dušu v jej každodennom bytí a sprevádza ju tak na jej vlastnej ceste. Aktivujú, vyrovnávajú , podporujú a ladia potenciál svetla a lásky Duše.

Náramky sú energetizované na Vašu osobnú vibráciu a sprevádzané krátkym posolstvom pre Vás.

  • Osobný energetický náramok „ Ja Som…“ : 80 EUR/ 2000 Kč + poštovné 10 Eur/ 250 Kč Náramok je navlečený na elastickom vlákne (primárne). V prípade, že sú použité drahokamy malého rozmeru, môže byť dodaný na oceľovom lanku s nastaviteľným uzatváraním.

Pri objednávke prosím o uvedenie nasledovného: celé meno, dátum narodenia, fotku aktuálnu, obvod zápästia ( uveďte prosím, či by ste si priali náramok voľnejší, alebo viac obopínajúci), adresu na zaslanie balíčka.

Osobná transformačná a aktivačná meditácia pre vyrovnané Bytie

V každodennom živote, v obdobiach, ktoré sú plné zmien a nových možností, je dobré sa pravidelne zastaviť a ponoriť sa do seba, do Prvotného Prameňa vo Vás, k obnove, vyladeniu, poznaniu, ako aj k náhľadu smeru. Osobná meditácia je energetická aktivačná harmonizácia a ladenie sprostredkované plne na mieru pre vašu rezonanciu.

Vedená meditácia je zážitkový, láskyplný svetelný kúpeľ celej vašej bytosti, v jednotlivých rovinách a štruktúrach, tak ako je to potrebné a umožnené. Prebieha formou channelingu a vibračného ladenia skrze podporu svetelnej rodiny Duše. Každá meditácia je jedinečná a ladená pre potreby vašej duše. Sú hlbokou cestou do nášho vnútra, ktorá nám umožňuje hlbšie prepojenie sa so sebou sama a s Prvotným Zdrojom.

Meditácia je zasielaná vo forme audio nahrávky cez WeTransfer na Váš email. Dĺžka meditácie je približne 1h.

Téma meditácie je sprostredkovaná a ladená priamo pre podporu Duše pri jej ceste do Vyrovnaného Bytia.

  • Osobná transformačná a aktivačná meditácia pre vyrovnané bytie: 80Eur/ 2000 Kč

Pri objednávke prosím o zaslanie nasledovných údajov: celé meno a priezvisko, dátum narodenia, prípadne aktuálnu fotografiu a emailovú adresu.

Priatelia milí, objednávať si z Vedomý Darček pre seba a svojich milovaných k Vianociam je možné do 18.11.2022.

Objednávať je možné cez FB messenger (@ Katarína Stejskal Giertl), alebo emailom na katarina@pearlsoftheuniverse.com.

Balíčky budú zasielané z Británie k 9.12.2022.

Pre viac info, pre ďalší náhľad do konzultácií a služieb, alebo tvorby, môžete navštíviť

www.perlyvesmiru.sk

💖✨Ďakujem Vám, že môžem 🙏😇
V Láske a s Láskou, Katarína Marrai´Ianna´Ta Seraphi

 Malá poznámka k Aura Esenciám a Náramkom:
Priatelia, tým, že posielam balíčky z UK, budú prechádzať colným procesom v krajine doručenia. A aj keď sa snažím ich zaslať medzi prvými, poslať všetku dokumentáciu, ktorá je požadovaná, môže sa stať, že neprídu načas do Vianoc. Je to niečo, čo neovplyvním a preto Vás prosím o pochopenie a trpezlivosť. Veľmi za to ďakujem Malá poznámka k Aura Esenciám a Náramkom: Priatelia, tým, že posielam balíčky z UK, budú prechádzať colným procesom v krajine doručenia. A aj keď sa snažím ich zaslať medzi prvými, poslať všetku dokumentáciu, ktorá je požadovaná, môže sa stať, že neprídu načas do Vianoc. Je to niečo, čo neovplyvním a preto Vás prosím o pochopenie a trpezlivosť. Veľmi za to ďakujem! 🙏💖 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.